Cercador de pous
Accedir
Nivells Piezomètrics
Accedir
Àrea privada
Accedir
Benvinguda

Em plau donar-vos la benvinguda al nostre web.

Des de la Comunitat d'Usuaris d'Aigües del Delta del Riu Llobregat hem volgut crear un espai on posar al vostre abast la informació de tots els temes de la nostra competència, amb el desig que esdevingui alhora una eina de participació on pugueu adreçar els vostres dubtes i propostes.

La Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Vall Baixa i del Delta del riu Llobregat és una institució que té com a principal objectiu la protecció dels aqüífers de la Vall Baixa i Delta del Llobregat.

Al llarg dels seus anys d'història la CUADLL, amb el seu esforç, ha aconseguit millorar la gestió d’aquests aqüífers defensant-los de la seva degradació. Tot i això aquesta no és una tasca finalitzada, ans al contrari, encara hi ha infraestructures i/o activitats susceptibles de causar afeccions irreversibles als aqüífers.

Per això la CUADLL continuarà treballant, per a garantir que les aigües del seu àmbit tinguin una qualitat acceptable i perquè la diferència entre recàrrega i extraccions sempre sigui positiva.

D’aquesta forma els aqüífers de la Vall Baixa i Delta del Llobregat continuaran essent una reserva hídrica estratègica, de qualitat i complementària de l’àrea metropolitana de Barcelona.

En nom propi i de la CUADLL, confiem que l'esforç invertit en aquest espai serveixi per acostar-nos, encara més, tant als propis usuaris com a totes aquelles persones i entitats, administracions.... que vulguin aprofundir en el coneixement d'un àmbit necessari i vulnerable.


Enric Crous i Millet
President de la Comunitat

Comunitat d'Usuaris d'Aigües del Delta del Llobregat
Carrer de Pau Casals, 14-16 Local.
08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)
Telèfon: 93 379 32 16 - Fax: 93 478 05 60
CIF V58994997