Convocatòria de la Junta General Ordinària 22 de juliol de 2020

 

 

CONVOCATÒRIA JUNTA GENERAL ORDINÀRIA

 

ANUNCI

 

Es convoca als Usuaris de la Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Vall Baixa i Delta del Llobregat (CUADLL) a la Junta General ordinària que tindrà lloc el proper dia 22 de juliol de 2020 (dimecres), a les 12:00 h. en primera convocatòria i, en cas necessari, a les 12:30 h. en segona convocatòria.

A conseqüència de les mesures derivades de la COVID-19 i amb l’objectiu de salvaguardar la salut i la seguretat dels Usuaris, amb caràcter excepcional, s’ha acordat la celebració de la Junta General via telemàtica.

 

ORDRE DEL DIA

 

 

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta de l’anterior sessió.
  2. Examen i aprovació, si s’escau, de la Memòria 2019.
  3. Examen i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes corresponent a l’exercici 2019.
  4. Precs i preguntes.

 

 

Per poder assistir via telemàtica a la Junta General caldrà enviar, com  a data màxima el dia 21 de juliol, un correu electrònic a info@cuadll.org sol·licitant enllaç d’accés. Validada la sol·licitud es farà arribar un correu electrònic amb l’enllaç que permetrà la connexió.

 

La documentació relativa a la Junta General estarà prèviament a disposició dels Usuaris que així ho sol·licitin enviant un correu electrònic a l’adreça info@cuadll.org. Utilitzant el mateix correu electrònic podran formular preguntes, aclarir dubtes i emetre el seu vot fins el dia 21 de juliol, en cas de no poder participar telemàticament.

 

 

 

 

Jordi Barbarà Sunyé

President CUADLL

 

 

 

 

 

El Prat de Llobregat, 29 de juny de 2020

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies.