Convocatòria de la Junta General Ordinària 26 de novembre 2020

Convocatòria Junta General Ordinària

 

ANUNCI

Es convoca als Usuaris de la Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Vall Baixa i Delta del Llobregat (CUADLL) a la Junta General ordinària que tindrà lloc el proper dia 26 de novembre de 2020 (dijous), a les 11:00 h. en primera convocatòria i, en cas necessari, a les 11:30 h. en segona convocatòria.

A conseqüència de les mesures derivades de la COVID-19 i amb l’objectiu de salvaguardar la salut i la seguretat dels Usuaris, amb caràcter excepcional, s’ha acordat la celebració de la Junta General via telemàtica.

 

ORDRE DEL DIA

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta de l’anterior sessió.
  2. Examen i aprovació, si s’escau, de la Memòria i l’Informe Tècnic 2020.
  3. Plans generals d’obres, treballs i programes d’actuació 2021: Informe Tècnic de suport al pressupost.
  4. Examen i aprovació, si s’escau, del Pressupost d’ingressos, despeses i inversions per a l’exercici 2021.
  5. Precs i preguntes.

 

Per poder assistir via telemàtica a la Junta General caldrà enviar, com  a data màxima el dia 25 de novembre, un correu electrònic a info@cuadll.org sol·licitant enllaç d’accés. Validada la sol·licitud es farà arribar un correu electrònic amb l’enllaç que permetrà la connexió.

La documentació relativa a la Junta General estarà prèviament a disposició dels Usuaris que així ho sol·licitin enviant un correu electrònic a l’adreça info@cuadll.org. Utilitzant el mateix correu electrònic podran formular preguntes, aclarir dubtes i emetre el seu vot per escrit fins el dia 25 de novembre, en cas de no poder participar telemàticament.

 

Jordi Barbarà Sunyé

President CUADLL

 

Comparteix aquesta notícia

Deixa un comentari

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies.