CUADLL- Directrius COVID-19

En el marc del procés de recuperació gradual de les activitats habituals la CUADLL ha reprès parcialment l’atenció presencial a la seva oficina, després d'un procés d'adequació i l'aplicació de totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per les autoritats sanitàries per a evitar riscos, tant per al personal com per als usuaris.

L’aforament queda limitat i cal sol·licitar cita prèvia per a ser atès de manera presencial, d’aquesta manera ajudem a evitar una afluència no controlada de públic i a la vegada és garanteix el mínim temps d’espera.

L'horari d'atenció presencial és, de dilluns a divendres, de 9.00 h. a 14.00 h.

Cal portar mascareta per accedir a l’oficina. A la recepció es disposa de gel o solució hidroalcohòlica a l’abast de tothom, i es recorda la importància de respectar en tot moment la distància interpersonal de seguretat de 2 metres.

Per protegir la salut de tothom la CUADLL recomana als seus usuaris que vagin a l’oficina únicament quan sigui estrictament necessari, i recorda que es mantenen oberts tots els seus canals d’atenció telemàtica i telefònica.

Podeu contactar a través del correu electrònic: info@cuadll.org  o trucant al telèfon d’atenció 93.379.32.16 en horari habitual (de 9.00 h. a 14.00 h. i de 16.00 h. a 19.00 h.).

Les comissions i reunions de treball presencials continuen suspeses fins a nou avís.

La CUADLL anirà adaptant la seva operativa a les diferents fases del pla de desconfinament aprovat per les autoritats i d’acord amb les mesures d’aplicació en cada moment.

Este sitio Web utiliza cookies propias y de terceros para habilitar las funcionalidades técnicas de uso de la web, realizar estádísticas y análisis del tráfico de navegación recibido, personalizar las preferencias del usuario y otras para ofrecer anuncios y publicidad. También permitimos el uso de funcionalidades para interactuar con redes sociales. Más información en nuestra Política de cookies