Convocatòria de la Junta General Ordinària 26 de novembre 2020

Convocatòria Junta General Ordinària

 

ANUNCI

Es convoca als Usuaris de la Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Vall Baixa i Delta del Llobregat (CUADLL) a la Junta General ordinària que tindrà lloc el proper dia 26 de novembre de 2020 (dijous), a les 11:00 h. en primera convocatòria i, en cas necessari, a les 11:30 h. en segona convocatòria.

A conseqüència de les mesures derivades de la COVID-19 i amb l’objectiu de salvaguardar la salut i la seguretat dels Usuaris, amb caràcter excepcional, s’ha acordat la celebració de la Junta General via telemàtica [...]

CUADLL- Directrius COVID-19

En el marc del procés de recuperació gradual de les activitats habituals la CUADLL ha reprès parcialment l’atenció presencial a la seva oficina, després d'un procés d'adequació i l'aplicació de totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per les autoritats sanitàries per a evitar riscos, tant per al personal com per als usuaris.

L’aforament queda limitat i cal sol·licitar cita prèvia per a ser atès de manera presencial, d’aquesta manera ajudem a evitar una afluència no controlada de [...]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies.