Innovació per a la Sostenibilitat dels recursos hídrics subterranis Projecte AQÜÍFER (Programa SUDOE)

 

Conferencia sobre la innovación para la sostenibilidad de los recursos hídricos subterráneos, en el marco del proyecto AQUIFER, que se organizará online el próximo 5 de marzo de 2021, a las 10:00h.

AQUIFER tiene como objetivo innovar en la preservación, monitorización y gestión integrada de acuíferos, para ayudar en la toma de decisiones para la gestión de los recursos hídricos subterráneos, mejorar la transferencia tecnológica a los agentes locales, crear nuevas si [...]

CUADLL- Directrius COVID-19

En el marc del procés de recuperació gradual de les activitats habituals la CUADLL ha reprès parcialment l’atenció presencial a la seva oficina, després d'un procés d'adequació i l'aplicació de totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per les autoritats sanitàries per a evitar riscos, tant per al personal com per als usuaris.

L’aforament queda limitat i cal sol·licitar cita prèvia per a ser atès de manera presencial, d’aquesta manera ajudem a evitar una afluència no controlada de [...]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies.